Van Coblijn wil 60.000 NPS-leden in Paramaribo

John van Coblijn, de kersverse voorzitter van NPS- Paramaribo, wilt het aantal leden van de NPS uitbreiden van 11.000 naar 60.000 in Paramaribo. Coblijn zegt dat hij dit aantal op weg naar de verkiezingen in 2015 moet hebben gerealiseerd.
Om dit doel te bereiken, zal de NPS volgens Coblijn weer de massapartij worden die zij voorheen was.  ‘Een van de eerste zaken zal zijn om ons netwerk op alle niveaus uit te breiden. We gaan terug naar de huizen, balkons, achtererven, maatschappelijke instanties, sportorganisaties, vakbeweging en naar de mensen die lid zijn geweest van de partij, maar Grun Dyari weinig bezoeken.’ De laatste groep zal weer opgeroepen worden en tegelijkertijd zullen er systemen worden opgezet om de mensen te bereiken, zodat zij weer lid worden van de NPS.’
Coblijn zegt dat deze activiteiten de laatste jaren waren verwaterd. ‘Het was niet systematisch en niet massaal. Om dit allemaal weer te doen, zullen we mensen in de onderafdelingen gaan trainen. We zullen lezingen verzorgen, mensen sterker en mondiger maken.’ Uiteindelijk moet de massa meebeslissen in het beleid en activiteiten die NPS-Paramaribo zal ontwikkelen.

error: Kopiëren mag niet!