Parsasco opent filiaal in Commewijne

Na Nickerie heeft verzekeringsmaatschappij Parsasco ook een filiaal in Tamasarie, Commewijne. Districtscommissaris Ingrid Karta-Bink, die de opening verrichtte zaterdag, is ingenomen met deze stap van de verzekeringsmaatschappij. Directeur Amar Randjitsing van Parsasco zegt dat de mensen uit Commewijne aangedrongen hebben op een filiaal. Zo kunnen ze in hun eigen omgeving hun zaken afhandelen, zonder naar het hoofdkantoor in Paramaribo te moeten gaan.
Parsasco heeft een grote klantenkring in Commewijne, daarom is het bedrijf ertoe overgegaan om een filiaal daar neer te zetten, zegt Randjitsing. Hij zegt dat in zeventien jaar het bedrijf hard is gegroeid en zich deze uitbreiding kan permitteren. Parsasco heeft grote plannen en denkt aan vestigingen in Moengo en Lelydorp.
Dc Bink zegt dat het kantoor van Parsasco geheel past bij de decentralisatiegedachte. Zij wijst erop dat zoveel mogelijk diensten in eigen omgeving geboden moeten worden. Mensen hoeven dan niet in lange files te staan om naar Paramaribo te gaan. Door het filiaal in Commewijne wordt tijd en geld bespaard. Behalve verzekeringen kan het publiek ook terecht voor reisverzekeringen en het boeken van tickets. Bink is blij dat ondernemers steeds meer inspelen op de behoeften van het publiek.

error: Kopiëren mag niet!