Twee verkeersdoden in het westen (nieuw)

Afgelopen weekend zijn er twee verkeersdoden te betreuren geweest in het westen van Suriname. In Coronie en in Nickerie viel er een verkeersdode, respectievelijk de 27ste en 28ste voor dit jaar. De 27-jarige autobestuurder, Steven Feller, is zaterdagmiddag bij een verkeersongeval om het leven gekomen aan de Johannes Kraagweg te Coronie. Feller kwam met zijn auto tegen een elektriciteitsmast aan, die door de slag in tweeën brak. In het voertuig zaten nog drie jongemannen, namelijk de 28 -jarige R.S., de 17-jarige O.R. en de 17-jarige B.B. Feller is ter plaatse overleden. O.R. en B.B. zijn ernstig gewond geraakt en zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Steven Feller, die op weg was naar Saramacca voor het Lidbondenwedstrijd Jong Takdier Boys – Flamingo, is de 27ste verkeersdode voor dit jaar.
 
Zondag kwam in het district Nickerie een bromfietser om. Te Waldeck kwamen bij een S-bocht twee bromfietsers tegen elkaar in botsing. Van de bromfiets waarop één persoon zat, kwam de persoon te overlijden. Op de andere zaten er twee personen, die beiden zwaargewond naar het ziekenhuis werden afgevoerd.

error: Kopiëren mag niet!