Digicel Suriname gedenkt vijf instellingen Mytylschool krijgt moderne keuken

Digicel Suriname viert in november dit jaar zijn eerste lustrum en heeft in dat kader gisteren vijf sociale instellingen elk US$ 5000 geschonken. Daarnaast is er een speciale ondersteuning voor de Mytylschool. Het gaat om de bouw van een aangepaste moderne keuken voor de school. Voor de school zal Digicel medewerker Cherryl Daal ook een bewustwordingsproject uitvoeren. Dit project gaat over hoe om te gaan met kinderen met een beperking. Het project van de Mytylschool wordt gefinancierd uit een prijs die Digicel Suriname heeft gewonnen van de moederorganisatie. Het ging om een wereldwijde prijsvraag, waaraan 170 inzendingen hebben meegedaan. Suriname won de tweede prijs met een waarde van US$ 25.000. De vijf instanties die zijn bedacht, zijn de padvindersgroep Petrus Donders, het Welzijns Instituut Nickerie (Win), Bejaardencentrum Majella, Huize Betheljada en het kinderhuis Leliëndaal in Commewijne.
“Wij zijn trots op het feit dat wij reeds vijf jaar deel zijn van de Surinaamse samenleving. Het succes van onze business hebben wij op de eerste plaats te danken aan onze klanten en wij zijn hen daar dankbaar voor. Als ‘core value’ hebben wij het teruggeven aan de gemeenschap van waaruit wij onze kracht putten. Onze visie is om projecten te ondersteunen op educatief, sociaal of cultureel gebied die jongeren kunnen inspireren en positieve energie kunnen geven. Wij geloven dat dit zal leiden tot sterkere, zelfvoorzienende gemeenschappen”, zegt Hans Lute, CEO van Digicel Suriname.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!