Winkelier doodgeschoten te Brokopondo

De 44-jarige winkelier Zeng Guoxo is woensdagavond omstreeks 22.30 uur voor zijn winkel doodgeschoten. Het geval heeft zich afgespeeld te Brokopondo in de buurt van het stuwmeer. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het latere slachtoffer in een woordenwisseling geraakte met de 35-jarige verdachte G.P. die in de winkel aan het borrelen was. De verdachte G.P. ging ertoe over om de winkel met stenen te bekogelen. Zeng Guoxo haalde een vuistvuurwapen te voorschijn en stapte daarmee uit de winkel. Op een bepaald moment werd Zeng Guoxo  overrompeld door  G.P. Het gelukte G.P. om de winkelier het wapen afhandig te maken en hem daarmee neer te schieten. Zeng Guoxo werd dodelijk geraakt. De verdachte G.P. is aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!