Van den Brom blijft Vitesse trouw

John van der Brom is ook komend seizoen de trainer van Vitesse. De oefenmeester heeft interesse van Anderlecht afgewimpeld. Vitesse benadrukt zeer tevreden te zijn over Van den Brom en dat er geen onenigheid is met voorzitter Jordania. Op dit moment vertoeft Van der Brom samen met Vitesse in Suriname voor het spelen van de Parbo Bier Cup. De eerste wedstrijd in dit toernooi is met 4-2 gewonnen van Guyana.
‘Het contract van John is onlangs automatisch met nog twee jaar verlengd. Iedereen binnen de club is buitengewoon tevreden met het resultaat in de competitie, de manier van voetballen en de talentontwikkeling van individuele spelers. Na de belangstelling van Anderlecht is er opeens een berichtenstroom op gang gekomen. Die onduidelijkheid willen we hiermee wegnemen’, zegt technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van Vitesse.
Van den Brom op de clubwebsite: ‘Natuurlijk is het vleiend dat er een club van het formaat Anderlecht belangstelling heeft. Op hetzelfde tijdstip kwamen er van derden verhalen in de wereld dat Jordania niet tevreden zou zijn. We hebben daarover gesproken en hij ontkende dat. Natuurlijk hebben we wel eens ergens discussie over, maar daar hou ik juist van en daarvoor loop ik nooit weg. Die gesprekken voeren we binnen de technische staf elke week. Dus voor mij is het klaar: ik blijf bij Vitesse. Daar ligt mijn hart.’
Ook Merab Jordania laat zich op Vitesse.nl positief uit over zijn trainer. ‘John is de man voor Vitesse, zonder twijfel. Wij hebben een beleid ingezet met ons project. Wat anderen allemaal zeggen, wie er uit mijn naam spreekt, ik kan er weinig mee. John, Ted en ik bepalen het technische beleid en verder niemand. Uiteraard hebben we over details soms interne discussies, maar die zijn tussen ons en niet bestemd voor de buitenwereld.’

error: Kopiëren mag niet!