Dors heeft zijn spel te pakken en wint twee wedstrijden

Ernesto Dors heeft zijn spel te pakken, bij Nationale Biljartkampioenschappen in de 2de klasse. Dorst die zijn eerste twee wedstrijden verloor, kwam heel sterk terug tegen Henk Chin A Foeng en won in 36 beurten, maar staat ondanks de winstpartij nog steeds op de vijfde plaats. alleen de nummers 1 en 2 gaan over naar de volgende ronde. Dus Dors moet gewoon uit een ander vaatje stappen, als hij het kampioenschap wil veroveren in de 2de klasse. Dors wist ook zijn tweede wedstrijd te winnen van Ewald Kluis in 31 beurten. Henry Inderson gaat in poule B aan kop door de overwinning op Harold Tirion. Inderson won in 59 beurten. Michael Chin A Foeng wist ook zijn wedstrijd te winnen van Kenneth Braaf. De wedstrijd tussen Henry Inderson en Roy Burleson, werd reglementair gewonnen door Henry. Roy Pawirodimedjo en Kenneth Braaf eindigden na 40 beurten op een score van 100.

error: Kopiëren mag niet!