Team Dorp maakt belofte waar en pakt 8 prijzen


Team dorp had zich voorgenomen om een goede beurt te maken te Groningen op de 5de editie van de Posu race georganiseerd door Team Presto & Sportzaken. Extra trainingen en motivatiegesprekken en bovenal het vooruitzicht op een dag vol plezier hebben de Team Dorp- wielrenners en aanhang (ouders en vrienden) geen windeieren gelegd, want er werden maar liefst 8 prijzen binnengehaald.
Zonder kleerscheuren kwamen ze niet van af. Een valpartij, een gescheurde enkelband en wederom materiaalproblemen speelden Team Dorp parten.  Diepe teleurstelling ontstond bij publiek en wielrenner Dion Liauw toen hij werd verwijderd van de startlijn wegens een onbewuste verkeerde indeling in de U-15-klasse door Team Dorp. De SWU heeft ervoor gekozen om zonder vooraf met de leiding van Team Dorp dit te bespreken op deze wijze te handelen.  De  SWU-vertegenwoordigers voeren altijd aan dat er gekozen wordt voor de jeugd  en dat de indeling van de wielrenners eigen risico is.
De leiding van Team Dorp gaf aan dat zij altijd de regels zal naleven en dat als er fouten gemaakt worden zij juist op de SWU rekent  voor ondersteuning. De wielrenners en publiek zeiden dat het een geweldige dag was, want de sfeer zat er goed in. Wij kijken nu uit naar nieuwe uitdagingen en veel prijzen.

error: Kopiëren mag niet!