Simson gym vechters naar Aruba


Martin Hiffens, Randy Pinas en Rivelino Dongo van Simsong ym vechten op 2 juni op het International Undertakers Muay Thai Gala op Aruba. Hiffens zal de hoofdpartij draaien tegen Nezar Regales uit Curaçao. Voor Hiffens wordt het zijn debuut in de A-klasse over 5 ronden van 3 minuten. Regales is geen onbekende  in Suriname en bij de Surinaamse vechters. Zo won hij al eerder van Eldridge Tholel en stond hij vorig jaar tijdens het Slamm gala tegenover Anthony “Kabouter” Kane.
Randy “8- Pack” Pinas, houder van de WKN Caribische amateurtitel, vecht tegen de Arubaan Aryan de Jhong. Dongo heeft als tegenstander de Venezolaan Richart Valenso. Hiffens, Pinas en Dongo zijn er helemaal klaar voor om Suriname weer op de kaart te zetten. Naast Suriname en Aruba doen ook Curaçao en Venezuela mee aan dit gala.
Simson gym staat de komende maanden voor een reeks van aantrekkelijk internationale uitdagingen. Dat de aanbiedingen uit verschillende delen van de wereld binnenstromen is het bewijs dat we op de goede weg zijn, zegt leider Angelo Simson. De thaiboksschool zal haar nieuwe kroost binnenkort presenteren.

error: Kopiëren mag niet!