Robinhood hofleverancier Surinatio

Giovanni Waal van Robinhood is geselecteerd voor Surinatio. Waal maakte grote kansen op een basisplaats in dit team (DBSarchief)

De ploeg van Robinhood zal 6 spelers hebben in het Surinatio-team dat komende dagen zal aantreden in de Parbo Bier Cup 2012. Doelman Ronnie Aloema, de verdediger Jurmein Vallei, de middenvelders Romano Stekkel, Romano Sordam en Giovanni Waal en de aanvaller Romeo Jomena mogen de roodgroene formatie vertegenwoordigen in het combinatie-elftal van de Suriprofs en de nationale voetbalselectie van Suriname.
Verder zijn van de Natio geselecteerd Jetro Fer (Excelsior), Angero Renfrum (Voorwaarts), Giovanni Drenthe en Gary Sordjo van WBC. De Parbo Bier Cup begint op 23 mei met de wedstrijd tussen Vitesse Arnhem en Guyana. Op vrijdag 25 mei speelt Surinatio tegen Guyana en op zondag 27 mei Surinatio tegen Vitesse.

error: Kopiëren mag niet!