Gewapende roofoverval aan de Washingtonstraat

Gistermorgen heeft zich omstreeks 09.00 uur een gewapende roofoverval voorgedaan aan de Washingtonstraat. De heer des huizes werd overrompeld, mishandeld en beroofd. Het feit is gepleegd door twee mannen die gewapend waren met vuistvuurwapens. Zij hebben sieraden en een onbekend geldsbedrag buitgemaakt uit de woning. De rovers hebben het echter niet hierbij gelaten; zij zijn met de Isuzu pick-up met kentekennummer 28-51 DV van het slachtoffer ervandoor gegaan. Het slachtoffer werd gekneveld achtergelaten. Pas tegen 12 uur ‘s middags gelukte het hem om zich uit zijn benarde positie te bevrijden, waarna hij alarm sloeg. Het slachtoffer is voor medische behandeling door de ambulance vervoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
 
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!