CLD verslaat SCVU, Yellow Birds wijst De Schakel terug

Er was topbasketbal donderdagavond in de Anthony Nestysporthal. In feite kwamen de ploegen die de meeste kans maken op de play-offs in actie tegen elkaar. CLD had een ontmoeting tegen titelverdediger SCVU, Yellow Birds kreeg de kans om revanche te nemen op De Schakel. CLD bezorgde SCVU haar tweede verlies voor dit seizoen. De jongens van Uitvlugt konden tot rust nog bijbenen, maar in de tweede helft liep CLD uit. Na een 48-40-ruststand won CLD met 23 punten verschil; 87-64. Winston Bosk en Dwight Berkleef werden de grote mannen bij CLD met elk 22 punten. Mitchel Haas droeg bij met 14 punten. Voor SCVU had Jason Fisher de meeste met 18 punten. Lesley Danradj (15 punten) en Roberto Graanoogst (11 punten) hadden ook dubbele cijfers bij SCVU.
Yellow Birds is bezig met een goede comeback, waarin ze van ploegen winnen van wie ze verloren hadden in de eerste ronde. Dat moest CLD eerder geloven, nu was het de beurt aan De Schakel. De jongens van trainer Marciano Zalman wonnen na een 40-25-ruststand met 66-55. Miquel Wip had met 13 punten de meeste bij Yellow Birds. Jean-Claude Smith had er 11 punten en Dwight Plak 8 punten. De topscorer van De Schakel werd Stefano Eudoxie met 12 punten, Bruce Samuel had er 11 en Elary Ritfeld 10.

error: Kopiëren mag niet!