DNA heeft verfrissende nieuwe website

Een totaal nieuwe look. De groene kleur die de website van De Nationale Assemblee (DNA) vroeger had, heeft plaatsgemaakt voor een  crème kleur. De nieuwe site van DNA ziet er fris uit.
Het eerste wat opvalt is de actualiteit. Toch is het jammer dat  nog steeds op de frontpage staat dat op dit moment de Wet Belaging wordt behandeld. Dit, terwijl het  wetsproduct  reeds is  aangenomen.  Een weekplanner  over de vergaderingen ontbreekt en de behandelde wetten ontbreken ook nog. Hier tegenover maken de nieuwsitems dit gemis meer dan goed.
Zo is te volgen dat  de DNA-voorzitter een bezoek had gebracht aan de Spoedeisende Hulp in het Academisch Ziekenhuis.  Ook de bezoeken aan Staatsolie en het SBBS komen aan de orde. Verder is er een pagina waarop de meeste wetten die in Suriname gelden, zijn opgenomen.
Maar uiteindelijk gaat het om DNA en haar leden. Onder “Het Politiek College” is heel veel informatie opgenomen. Wie de leden beter wil leren kennen, kan dat ook doen. Vervelend is het wel dat de DNA-leden Noreen Cheung, Winston Jessurun, Arthur Tjin A Tsoi en Theo Vishnudatt geen foto hebben aangeboden. Een kiezer die slechts kan terugvallen op deze website, zal dus niet weten hoe deze leden eruit zien.
Over het algemeen laat de site een goede indruk achter. Maar er zit wel een foutje op de website. Onder “Contact” en daarna “Bezoek een vergadering” staat dat bezoekers geen tekenen van goed- of afkeuring mogen geven. De uitleg die daarna volgt, komt verwarrend over:  ‘Dit betekent dat u mag laten merken dat u het eens bent of niet met wat er in de vergaderzaal afspeelt.’ Het woord “niet” is weggelaten.
Onze site kan uiteraard niet tippen aan tweedekamer.nl, maar die gasten aan de Noordzee hebben ook al een jarenlange ervaring opgebouwd.

error: Kopiëren mag niet!