Renaldo Landburg verzorgt looptrainingsclinics

De in Suriname geboren Renaldo Landburg zal clinics verzorgen in Suriname op het gebied van coordinatie en looptraining in balsporten en de verschillende fysieke ontwikkelingen van een sporter. De clinic bestaat uit een theoretisch en praktijk gedeelte, die in totaal 4 uren duurt. Landburg heeft veel ervaring opgedaan als looptrainer bij Ajax. Hij is momenteel werkzaam in deze functie in de Arabische landen. Het Long Term Player-model zal hij behandelen in het theoretisch gedeelte.
Landburg komt graag naar zijn geboorteland Suriname om zijn ervaringen met ons te delen. Het is ook mogelijk om literatuur te bestellen (boeken liggen ter inzage). Besturen van verenigingen kunnen trainers (vooral de jeugdtrainers) afvaardigen naar deze clinic om hun training een extra onderbouwing te geven.
Maximaal 30 trainers kunnen toegelaten worden tot deze clinics, die op 5 juni gehouden wordt in het Emile de Lafuentestadion van 18.00 uur tot 22.00 uur. De kosten voor deelname bedragen SRD 250.

error: Kopiëren mag niet!