Ontvoerd meisje terecht

Het 7-jarig meisje van wie gezegd werd dat zij dinsdag ontvoerd was, is terecht. Volgens de oma was het kind dinsdag na school met een medescholier naar haar huis gegaan. Daar bracht ze de nacht door en meldde zich de volgende dag weer op school aan. De politie van Jeugdzaken onderzoekt hoe dit alles in zijn werk is gegaan.
De oma van het 7-jarig meisje deed op dinsdag 15 mei aangifte bij de politie van ontvoering van haar kleindochter. Volgens de oma zou haar kleindochter, die leerlinge is van de Sint Gertrudisschool aan de Schietbaanweg, niet thuis zijn gekomen. Dagblad Suriname sprak met de afdeling Politievoorlichting. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan bevestigde het voorval. De inspecteur geeft aan dat het meisje inmiddels terecht is.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!