BBS moet af van imago ‘wojo skowtu’

BBS-directeur Danny Stolk overhandigt een cadeau aan minister EdwardBelfort (DBSfoto: Anil Ramkumar)

Manschappen van de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) moeten af van het imago van ‘wojo skowtu’. BBS-directeur en oud-hoofdinspecteur van politie Danny Stolk zegt dat hij graag wil dat het adagium van ‘wojo skowtu’ wordt weggewerkt. Stolk zei dit gisteren bij het kennismakingsbezoek van minister Edward Belfort van Justitie en Politie aan het hoofdkwartier van de BBS aan de Nassylaan. Volgens de directeur vierde de BBS op 10 april 2012 haar 42 – jarig bestaan. In de afgelopen 42 jaren heeft de BBS heel wat taken bij gekregen. Stolk somde ze gisteren op. Een heel belangrijke taak dat nu ook op het bord van deze dienst ligt, is dat van waardetransport. De BBS heeft nu alle tools in huis om waardevolle goederen te transporteren.
Stolk riep zijn manschappen gisteren op om, ter verbetering van het imago van de BBS, de schouders onder het werk te zetten. ‘Wees vooral eerlijk en rechtvaardig.’ Aan de manschappen die bewust of onbewust over de schreef willen gaan, had de directeur slechts een boodschap: ‘bezint eer gij begint’.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!