Varossieau en Seltech award-winnaars LMI

Brian van Leeuwaarde van Varossieau Suriname NV is door Leadership Management International (LMI) uitgeroepen tot Caribbean LMI Cliënt of the Year 2011. De titel van National LMI Cliënt of the Year 2011 ging naar Marlon Schoonhoven van Seltech NV. De award-uitreiking vond woensdagavond plaats in de Solei Training & Party Center aan de Anton Dragtenweg.
De wereldorganisatie LMI beijvert zich in het ontwikkelen van organisaties en personen. De award is volgens dr. Lucien Naarden, coördinator LMI, een prijs voor een cliënt die met toepassing van de principes van LMI kan aantonen dat resultaten meetbaar zijn verbeterd. De award-uitreiking is een jaarlijks terugkerend evenement. De organisatie bestaat ondertussen al 46 jaar.
Aan het eind van ieder jaar worden de cliënten van LMI gevraagd om een succesverhaal in te dienen. In het verhaal moet duidelijk zijn aangehaald welke principes van de organisatie zijn gebruikt, zodat zaken als omzet en winst drastisch zijn veranderd. De beste inzendingen worden naar Texas gestuurd, alwaar de jury award-winnaars op verschillende niveaus kiest. Naarden legt uit dat de winnaars worden gekozen op wereld-, regionaal en landen- of nationaal niveau.
De LMI-vestigingen in het Caribisch gebied worden vanuit Suriname gecoördineerd door  Naarden. De award-winnaars hebben tijdens de prijsuitreiking een presentatie gehouden. Zij hebben kunnen aantonen hoe bepaalde principes letterlijk hebben geleid tot verhoogde omzetten en winsten.

error: Kopiëren mag niet!