Ressortraden Wanica willen dc Jiawan behouden

De ressortraden zijn niet blij met een bericht in de media alsof de dc van Wanica, Rawien Jiawan, vervangen zal worden. In een brief getekend door de voorzitters van alle 7 ressortraden van Wanica, wordt aangegeven dat sinds het aantreden van de dc, alles in het district op wieltjes loopt. De brief volgt na een spoedberaad van de rr-leden van Wanica afgelopen donderdag. Volgens de rr heeft Jiawan kenmerkende leiderschapskwaliteiten getoond.
Sinds zijn komst is er sprake van een transparant beleid, waarbij de dc altijd bereid is geweest informatie te delen. Hij stelde de hem ten dienste staande middelen ter beschikking. Jiawan is duidelijk zichtbaar in het veld. De samenwerking met de ressortraden en andere instituten is tot nu toe ook heel goed.
In het belang van de verdere ontwikkeling van dit district, moet dc Jiawan behouden worden. De voorzitters die dit verzoek ondersteunen, zijn verbonden aan de ressortraden Koewarasan, De Nieuwe Grond, Lelydorp, Saramaccapolder, Domburg, Houttuin en Kwatta.

error: Kopiëren mag niet!