Minister Amafo brengt werkbezoek aan Moengo

Minister Amafo heeft op vrijdag 04 mei een werkbezoek gebracht aan Moengo in het district Marowijne. De ministeriële delegatie werd verwelkomd door een vertegenwoordiger van de districtscommissaris op het commissariaat. De twee parlementariërs Marinus Bee en Walter Bojansky maakten ook deel uit van de delegatie. Het primaire doel van het bezoek was oriëntatie met betrekking tot betere huisvesting van het ministerie. De minister heeft in haar toespraak de werkomgeving van het personeel aangehaald die aangenamer moet zijn voor het leveren van betere prestaties. De bewindsvrouw gaf verder aan dat dit alles past binnen het deconcentratiebeleid van het ministerie, waarbij er gestreefd wordt om heel wat van de diensten die nog geconcentreerd zijn, vanuit het hoofdkantoor te deconcentreren naar de districten toe.
Het tweede doel van het bezoek was oriëntatie met betrekking tot volkshuisvesting. De minister benadrukte dat voor de regering Bouterse- Ameerali 2012 het jaar is van “Actie en prestatie”. Daarom gaf zij ook aan dat binnen het district de acties gezien zullen worden die vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting getrokken zijn. De parlementariër Marinus Bee legde de nadruk op het belang van het bereiken van de mensen met de dienstverlening. Het werkbezoek werd afgesloten met een interview dat minister Amafo heeft afgestaan aan het radiostation BOB.

error: Kopiëren mag niet!