‘Met botte bijl gehakt op Volksgezondheid’

Er vindt momenteel een grondige schoonmaak plaats op het ministerie van Volksgezondheid. Volgens ex- minister Celsius Waterberg zijn mensen naar huis gestuurd al een dag na het aantreden van minister Michael Blokland. ‘Mensen van hoog naar laag worden naar huis gestuurd.’
‘Berichten hebben ons al bereikt dat men met de botte bijl erop inhakt. Een aantal  mensen van wie men denkt dat ze loyaal was aan BEP, mag thuis blijven’, vertelt Waterberg. ‘Ik denk dat er sprake is van rancune.’
‘Het vreemde van de zaak is echter dat juist mensen die het beleid van de regering ondersteunden, nu naar huis worden gestuurd. Het lijkt alsof juist de tegenpartij overneemt.’
Waterberg zegt dat hij de afgelopen jaren dwars door alle partijen heen mensen op zijn ministerie heeft aangenomen om posten in te vullen. ‘Nu met de nieuwe minister in place worden juist de mensen die het beleid ondersteunden, weggestuurd.’

error: Kopiëren mag niet!