The Brothers wil zich handhaven in Eersteklasse MSB

The Brothers heeft binnen 1 jaar het semi-kampioenschap behaald in de tweedeklassencompetitie van de Meerzorgsportbond (MSB). Deze ploeg is 3 jaren terug opgericht door Perdiekoemar Ghisaiwan en hij is ook de huidige voorzitter van het team. De ploeg uit Meerzorg startte met een U-20-ploeg. Maar omdat MSB geen jeugdklasse heeft, zocht met aansluiting bij de Sportbond Commewijne (SBC), die wel een U-20-competitie had. Na 2 jaar waren de meeste jongens de leeftijd van 20 jaar al gepasseerd. Daarom sloot de ploeg zich aan bij de Tweedeklasse van de MSB. Ze heeft zodanig goed gepresteerd dat binnen een jaar men gepromoveerd is naar de Eersteklasse als semi-kampioen.
‘Nu is het streven om een paar goede spelers aan te trekken en ons te handhaven in de Eersteklasse’, zegt secretaris Ashwin Ghisaiwan aan Dagblad Suriname. ‘We hebben een jaar gepresteerd om te promoveren en nu moeten wij gewoon bewijzen dat we daar thuis horen. Het niveau van onze jongens is niet te vergelijken met die van kampioen Deva Boys, maar we kunnen wel wat tegenstand bieden aan ploegen. Want hoe je het draait of keert, we blijven in de Eersteklasse. Daarom werken onze trainers S. Abdoelrahman en C. Karamatali heel hard om de nodige tools te geven aan de jonge voetballers’, zegt Ghisaiwan.

error: Kopiëren mag niet!