Lions Club Paramaribo Ready houdt hapjesochtend in hartje Paramaribo

Lions Club Paramaribo Ready organiseert jaarlijks fundraisingsactiviteiten om geld in te zamelen voor hun sociale projecten. Met de fund spending projecten probeert de organisatie mensen die echt hulp nodig hebben, financieel of materieel te ondersteunen. Om extra middelen te vergaren, werd er afgelopen zaterdag voor het Krasnapolsky-gebouw een hapjesochtend georganiseerd. Er was heel wat gebak verkrijgbaar. Een week terug was er een tea party gehouden.  Glenda May, president Lions Club Paramaribo Ready, zegt dat zij op deze manier geld uit de gemeenschap halen om het vervolgens weer terug te geven aan de gemeenschap.
Het geld dat met de fundraising is binnengehaald, zal besteed worden aan het afbouwen van de mediatheek van de Drambrandergrachtschool. Daarnaast zal er ook een jeugdtandverzorgingsproject uitgevoerd worden. Scholieren van twee scholen zullen door de Lions Club Paramaribo Ready worden geadopteerd en de premie bij de jeugdtandverzorging zal door de club betaald worden.
De club bestaat in augustus 20 jaar. Er wordt een speeltuin opgezet op een school aan de Tourtonnelaan. En middels de fundraising moet ook die speeltuin gefinancierd kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!