Roberto Gödeken: Wij willen de tweede ronde U-20 WK kwalificatie halen

‘De afspraken zijn gemaakt en de jongens zijn gemotiveerd’, zegt U-20 assistent trainer Roberto Gödeken aan Dagblad Suriname. ‘ Wij hebben donderdag een gesprek gehad met de jongens die geselecteerd zijn en hopen dat ze hard hun best gaan doen om Suriname een treetje hoger te brengen. Wij hebben ook het doel, onze visie en wat we verwachten van hun eveneens aan hen voorgehouden en het ziet er naar uit dat het de goede kant op zal gaan’, zegt Gödeken.
Het doel is gewoon dat we stapvoets gaan werken, maar wij willen wel de tweede ronde halen van de voorronde WK U-20 kwalificatie. Van 23 tot 31 juli worden in St Vincent de WK U-20  kwalificatie wedstrijden gespeeld. Suriname zit samen met St Vincent, Guyana en Trinidad & Tobago in een poule. ‘Het is een moeilijke en lastige poule, maar de tweede ronde is wel haalbaar’, zegt Gödeken.
‘ Wat wij dit keer ook hebben gedaan is, dat wij twee brieven de deur uit hebben laten gaan. Een brief gaat naar de verenging waar de speler is aangesloten, om hierdoor hun medewerking te vragen en de andere brief is gegaan naar de speler zelf. We zullen dinsdag starten met de training en zullen telkens op de dinsdag en donderdag trainen met de jongens’, zegt Gödeken.

error: Kopiëren mag niet!