Bendelid ‘Blaka’ ingerekend

De 39-jarige Vincent M. alias “Blaka” is op dinsdag 24 april door de politie aangehouden. Vincent wordt ervan verdacht, samen met Kevin Mac B. en Shabe Hunswijk, betrokken te zijn geweest bij een overval bij een autoverhuurbedrijf aan de Koosstraat. Deze overval vond plaats op 12 april in de middag. Dezelfde dag is  Shabe Hunswijk door de politie gesignaleerd te Sophia’s Lust. Bij het zien van de politie vluchtte hij weg en negeerde de sommatie van de politie om te blijven staan. Er is toen op hem geschoten. Ten gevolge van de opgelopen verwonding is Hunswijk komen te overlijden. Kevin  Mac B. was eerder al aangehouden. Het vermoeden bestaat dat deze mannen meerdere  strafbare feiten gepleegd hebben. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!