Gestolen D-Max terecht

Tot groot geluk van Sachin Soekhoe heeft hij zijn D-Max pick-up terug. De auto werd tijdens een roofoverval aan het Tout Luit Fautkanaal buitgemaakt en meegenomen door drie rovers. Het voertuig werd door de criminelen aan de Khedoeweg te Boxel achtergelaten. Het werd ontdekt door een oude vrouw die haar koeien in de omgeving was gaan binden om te laten grazen. Zij alarmeerde de politie van Domburg, die de auto naar de post meenam. De pick-up werd een dag na de roofoverval teruggevonden.
Volgens de eigenaar, Sachin Soekhoe, is zijn auto op de bumper na gelukkig niet beschadigd. Wel heeft hij de sleutels van de auto niet terug en evenmin zijn paperassen. Ook een ander bos sleutels is meegenomen door de rovers.
Soekhoe werd op donderdag het slachtoffer van een roofoverval bij een vriend thuis. De rovers die vermoedelijk voor de vriend waren gekomen, richtten zich meer op de bezoeker en namen al zijn bezittingen, die hij op dat moment had, weg samen met zijn voertuig.

error: Kopiëren mag niet!