Dader drievoudige dodelijke aanrijding riskeert 5 jaar cel

De Braziliaan die op 11 december 2011 een vader en twee zonen dodelijk heeft aangereden, hoorde donderdag een gevangenisstraf van vijf jaar tegen zich eisen. De verdachte heeft een advocaat in de arm genomen. Zijn advocaat zal op de volgende zitting zijn pleidooi houden. De openbare aanklager eiste een celstraf van 5 jaar met een boete van SRD 750, subsidiair 2 weken hechtenis en 2 jaar ontzegging van zijn rijbevoegdheid.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de drie slachtoffers autopech hadden op de Afobakaweg. Zij waren bezig met hun voertuig toen deze verdachte met een grote snelheid op hen inreed. De drie personen hebben ter plekke het leven gelaten.  De kantonrechter stelde deze zaak uit naar 24 mei. De Braziliaan blijft aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!