Atletiek Buurtsporttoernooi start zaterdag

Het Onderdirectoraat Recreatie en Sport zal op 5 mei 2012  haar landelijk Buurtsporttoernooi met het onderdeel atletiek voortzetten, in samenwerking met het Ministerie Sport- en Jeugdzaken. Eerder werden de onderdelen voetbal en slagbal al afgewerkt.
Op het Will Axwijksportcomplex zullen de kinderen uit de buurten Flora, Sosis, Beekhuizen, Rens en Sophia’s Lust strijden voor een plaats in het team van Paramaribo, om op 26 mei 2012 in de landelijke finale uit te komen. Op 12 mei 2012 komen er op het Rambaanveld in het district Wanica de kinderen uit Domburg, Livorno, Lelydorp, Accaribo, Meursweg en Palisadeweg aan de beurt om uit te maken wie het district Wanica en Para zullen vertegenwoordigen in de landelijke finale.
In de landelijke finale op 26 mei 2012 in Paramaribo zullen de districten Marowijne,  Coronie en Saramacca zich laten vertegenwoordigen door respectievelijk kinderen uit Moengo, Albina, Totness en Gran kreek  om samen met de kinderen uit Paramaribo, Para en Wanica te strijden voor de landelijke titels in het verspringen, afstandlopen en sprinten.
 

error: Kopiëren mag niet!