Alv-bond BOG verdaagd

De Bond van Personeel in dienst van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) heeft de algemene ledenvergadering verdaagd naar woensdag aanstaande. De bond heeft de regering speling gegeven om zaken aangaande het ingediende wensenpakket in orde te maken. De leden kwamen afgelopen woensdag bijeen in een  spoedvergadering. Het gaat onder andere om de aanpassing van de kledingtoelage en de vervoerstoelage. De bondsadviseur zei  in een eerder interview dat de bond de aanpassing was overeengekomen met de BOG-directie en de regering, in de persoon van de minister van Volksgezondheid. Ook het ministerie van Binnenlandse Zaken keurde de verhoging goed. Het wachten is op de uitvoering. De aanpassing is een noodzaak, daar de kosten voor aanschaf van uniform en transport enorm zijn toegenomen. Aanpassing van de kledingtoelage is gevraagd voor het technisch administratief burgerpersoneel, de verpleging en de staf.

error: Kopiëren mag niet!