Nieuw Suriname niet uit coalitie gezet

Nieuw Suriname (NS) maakt nog deel uit van de regeercoalitie. Dit zegt NS-voorzitter John Nasibdar in een reactie op berichten als zou de partij uit de coalitie zijn gezet. Bronnen melden dat NS geen deel meer uitmaakt van de coalitie, omdat zij  haar twee parlementariërs, Harish Monorath en Premdew  Lachman, kwijt is en daardoor aan kracht heeft ingeboet. Nasibdar spreekt ook tegen dat NS de dc-functie moet inleveren. Dc M. Nerkust van Paramaribo Zuid-West is op zijn post  en voert zijn werkzaamheden conform de opgedragen taak uit.  Nasibdar zegt dat president Desi Bouterse niet met hem gesproken heeft over het  stopzetten van de samenwerking met NS. Hij wacht af wat er  besproken zal worden op de top van de Megacombinatie die een van deze dagen zal worden gehouden.

error: Kopiëren mag niet!