Veteranen Styx M&N wijzen Saoena de weg

De Bekercompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) is zondag van start gegaan. Een van de wedstrijden, die veel aandacht trok, was die tussen het veteranenteam van Styx M&N en de seniorenploeg van SV Saoena. Na een 3-3-ruststand wonnen de veteranen dit duel met 6-5. Oud international Patrick Zinhagel scoorde 4 keer voor Styx, terwijl Gordon Tempico hem ondersteunde met 2 goals. Voor Saoena scoorden Selassie Zandveld (3x), Jean-Paul Nijda en Sergio Amatmarwan.
Op de eerste speeldag hebben vrijwel alle veteranenploegen een overwinning kunnen boeken op de tweedeklassers. Zo was SCSV Barka ook te sterk voor ZVV Xamax. Na een 2-0-ruststand werd het 3-2 voor Barka. Mike Antonius, Harvey Karansing en Anand Salik scoorden voor Barka, Rayen Sanohar en Vikash Mahabier voor Xamax.
Overige uitslagen: Djojo 2000 – Hi-Telcom 15-4, SCS Amos – ZVV Scorpio 4-6, Styx 2 – FC Exces 5-1, ZV Inter Jakin – Wasgo 2-7, SV Family – Pentagon 2001 2-3 en Jet Boys – Zios 2-4.

error: Kopiëren mag niet!