Quincy Overman wint Wotula Race te Rijsdijk


Afgelopen zaterdag werd de Wotula Race wielerwedstrijd gehouden te Rijsdijk. Als winnaar in de eliteklasse over 85,5 km is uit de bus gekomen Quincy Overman van Team Presto. Ruben Vismale van Club Noord eindigde als tweede en Moses Rickets eveneens van Club Noord werd derde. In de Juniorenklasse over dezelfde afstand was Leroy Ijzer de beste, gevolgd door Melvin Geysvliet. Darryl Liauw van Team Dorp werd derde. In de Damesklasse eindigde Halima Doelamoengin van CWS als eerste, Leanza Oosthuizen van Team Presto werd tweede. De dames reden over een afstand van 19 km.
Bij de Masters bewees Mark Jie Tjoe Foek van CWS niet alleen een goede schutter te zijn, hij kan ook goed fietsen. Na 47,5 kilometers eindigde hij als eerste. Ngateman Kromosemito van Team Dorp werd tweede en clubgenoot Djessi Ardi derde. In de Veteranenklasse werd er gefietst over 28.5 km. Cor Bierkouwer werd de winnaar, gevolgd door Henk Snijders (VVV) en Ponidi Alidikromo (Team Dorp).
Er werd ook bij de kleintjes gereden over 9,5 km. In de U-10-klasse won Seante Meerberg (Team Trek), gevolgd door Keith Oldenstam en Jor-El Djotirto (Team Dorp). In de U-12-klasse was Romano Talkami de beste, gevolgd door Lindsay Biswane en Jeremy Sjiem Fat. Allen zijn van Team Dorp.

error: Kopiëren mag niet!