JVV en Naw Jawaan spelen beslissingswedstrijd voor semi-kampioenschap

De laatste wedstrijden van de finaleronde van de Meerzorgsportbond (MSB) werden afgelopen week afgewerkt. Zo herstelde JVV zich goed van de geleden nederlaag tegen Deva Boys. JVV wist dat slechts een winst hoop kon geven op deelname aan het Lidbondentoernooi en won met 2-0 van Jong Tiger. De doelpunten van JVV kwamen van Arnold Moerjawikrama en Rechard Idoe. Ze speelt hierdoor een beslissingswedstrijd tegen Naw Jawaan voor het semi-kampioenschap.
Nacional, die als sportief doel had gesteld om Deva Boys te weerhouden dat zij ongeslagen kampioen zouden worden, verloor deze wedstrijd. In de 7de  minuut kogelde de topscoorder van de MSB, Johanathan Iroredjo, de bal in het net voor Deva Boys. Nacional die nog dominant was nam geen genoegen met deze stand en hun hard werken werd beloond in de 37ste  minuut. De speler Romero Slijngaard maakte er 1-1 van. In blessuretijd kreeg Deva Boys een vrije trap en deze werd feilloos ingeschoten door de speler Henk Verveer (2-1). Nacional begon nu alles op alles te spelen en het was de speler Ritesh Sanohar, die in de 65ste  minuut de gelijkmaker kon inschieten (2-2). Hierna tapte Deva Boys uit een ander vaatje en de veteranen van Nacional raakten uitgeput. Het werd sinds de gelijkmaker een eenrichtingsverkeer op de doel van Nacional. Valentino Hoogdorp scoorde in de 78ste  en 82ste  minuut, terwijl Jurgen Eduart in de 89ste  minuut het feest voor de kersverse kampioen volledig maakte met een klasse doelpunt. Hij omspeelde 4 spelers en de doelman van Nacional om en scoorde het laatste doelpunt voor Deva Boys (5-2).
In de Tweedeklasse heeft Deva Boys’82 een heel goede stap gezet voor promotie, door met 5-1 te winnen van JVV B. Schorpioen kwam niet verder dan een 4-4-gelijkspel tegen The Brothers. de wedstrijd tussen Inter Tornado en Real Peperpot eindigde precies hoe het begonnen was, 0-0.

Standenlijst Finaleronde MSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 Deva Boys

5

15

2 Naw Jawaan

5

10

3 JVV

5

10

4 Nacional

5

6

5 Jong Tiger

5

3

6 Tamansarie

5

0

Standenlijst Finaleronde Tweedeklasse MSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 Deva Boys’82

4

10

2 Real Peperpot

4

7

3 Schorpioen

4

7

4 The Brothers

4

5

5 JVV B

4

3

6 Inter Tornado

4

1

error: Kopiëren mag niet!