Personenauto politieagent gestolen en gesloopt

De personenauto van een politieagent, een Toyota Sprinter, is gistermorgen buitgemaakt door een aantal mannen. De agent had het voertuig met contactsleutels en zijn portofoon in de auto geparkeerd langs de Livornosteeg. Drie mannen zagen hun kans schoon en reden weg met het voertuig. Ondanks het feit dat de weg achter Bruynzeel onbegaanbaar is, hebben de mannen het voertuig toch gereden over deze ‘weg’. De Toyota Sprinter is onherstelbaar beschadigd. Daarna hebben zij het voertuig gesloopt.
Manschappen van het Ondersteuningsteam (OT) hebben tot gisteravond in totaal negen mannen aangehouden in deze zaak. Van zeven van de verdachten zijn de namen prijsgegeven. Het gaat in deze om Glenn L. (31),  Sergio C. (27), Roberto M. (16), Gregory A. (24), Jurgen P. (23), N.P. (19) en Steven B. (45). De portofoon en enkele van de gesloopte onderdelen zijn aangetroffen en in beslag genomen. Deze zaak is overgedragen aan de politie van Livorno.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!