Clifton Betje wint Paramaribo City Mile

De Sportzaken-atleet Clifton Betje heeft de eerste editie van de Paramaribo City Mile gewonnen. Stichting Letitia Vriesde organiseerde deze loop rondom het Onafhankelijkheidsplein. De afstand was een Engelse mijl, 1,6km, en werd in 2,5 keer het plein gelopen. Betje eindigde als eerste in een tijd van 04.41.30 minuten, dat is meteen het record van de Paramaribo City Mile. Als tweede ging over de streep de SNL-atleet Regillio Touwslager. Hij was ongeveer 10 seconden trager dan Betje. Guillermo ‘Rasta’ Udenhout werd derde in een tijd van 05.04.60. Als eerste dame ging over de finish, Carolien Marlet in een tijd van 06.07.80. Tweede bij de vrouwen werd Dairnia Asantiba van AC De Toekomst, terwijl Genelva Diko van Profosoe derde werd.

error: Kopiëren mag niet!