Surindra Mungra met de dood bedreigd

De verdachte Surindra Mungra is met de dood bedreigd. Hij kreeg in de cel, waar hij in voorarrest zit in een zedenzaak, twee brieven vanuit Nederland. Hierin worden hij en zijn familie met de dood bedreigd. De brieven zijn afkomstig van ene heer Bidjai. Dit meldt een bron dichtbij de familie aan Dagblad Suriname. ‘In een van de brieven staat dat Mungra zo snel mogelijk een bedrag moet storten voor Bidjai in Nederland, anders moet hij vrezen voor zijn leven. In de tweede brief wordt hij flink uitgescholden en bedreigd dat zijn kinderen en kleinkinderen in gevaar zijn.’
Mungra is sinds 29 december 2011 aangehouden op verdenking van mensenhandel en seksueel misbruik van een minderjarig meisje uit Guyana. De dienstvrouw van Mungra, Parbatie R., is ook aangehouden voor het verlenen van hand- en spandiensten. Advocaten hebben een aantal keren geprobeerd Mungra voorlopig in vrijheid te krijgen, maar alle pogingen zijn mislukt.

error: Kopiëren mag niet!