Bondscoach Ricardo Winter: ‘De besten die passen binnen de speelwijze zijn geselecteerd’

De nationale voetbalselectie van Suriname maakt vandaag een aanvang met de trainingen voor de Parbo Bier Cup en het ABCS-toernooi. De nieuwe bondscoach, Ricardo Winter, heeft samen met zijn technische staf 23 spelers opgeroepen in de voorselectie. ‘De spelers zijn geselecteerd op basis van de speelwijze die we zullen hanteren. Deze is geen nieuwigheid, maar daarover gaat de technisch directeur van de SVB, Kenneth Jaliens, over. Deze groep voetballers zijn momenteel de besten die passen binnen de speelwijze die wij van plan zijn te hanteren’, legt Winter uit aan Dagblad Suriname.
Voor wat betreft de drie spelers die weer een kans hebben gekregen om uit te komen voor de nationale selectie, te weten Giovanni Alleyne, Giovanni Drenthe en Stefano Rijssel, kan Winter vertellen dat voordat ze aanvangen met de trainingen, er een gesprek komt tussen de technisch directeur en deze spelers.

error: Kopiëren mag niet!