Twee Ricardo’s eruit, andere Ricardo binnen Van Throo nieuwe trainer Excelsior

De ploeg van Excelsior blijft een Ricardo als trainer hebben voor zijn Hoofdklasseploeg. Nadat Ricardo Winter bedankt had en daarna ook assistent- en interim-trainer Ricardo Tjon A Meeuw, heeft de ploeg Ricardo van Throo aangetrokken als trainer. Van Throo zal met ploeg in elk geval dit lopend seizoen afmaken, terwijl er een optie open staat voor verlenging voor volgend competitiejaar.
Excelsior, de club van voorzitter Tilak Mangrey, kwam onverwachts zonder trainer te zitten, toen hoofdcoach Winter aangesteld werd als bondscoach. De leiding van de ploeg moest dit uit de media vernemen. Na een paar dagen stelde Winter de clubleiding op de hoogte van zijn besluit om het bondscoachschap te aanvaarden. Assistent-coach Ricardo Tjon A Meeuw nam een wedstrijd waar als interim-coach, maar ook hij bedankte.
De ploeg gaat nu in zee met de zeer ervaren Van Throo. Hij heeft goede tijden gehad als coach van Inter Moengo Tapoe. De technicus stond dit seizoen ook aan het hoofd van ACoconut, die als promovendus het heel goed goet in de huidige Eersteklasse competitie.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!