Santos bekert verder

De ploeg uit het rijstdistrict, Santos, bekert verder bij de Bekercompetitie van SVB. Santos wist met 4-3 te winnen van Jong Talent uit Para na een 2-0-ruststand voor Santos. Giovanni Josehp was de man van de eerste helft. Hij scoorde namelijk in de 23ste en 38ste minuut van de wedstrijd. Aan het begin tweede helft was het Michellio Lim Hok Koen die de voorsprong vergrootte naar 3-0.  Maar na dit doelpunt werden de jongens van Para wakker en begonnen te voetballen. Eerst was het Revilinio Redmond, die de stand verkleinde naar 3-1, in de 72ste minuut. Acht minuten later was het Shaquille Pelswijk van Santos, die in zijn doel scoorde en de stand bracht naar 3-2. Vijf minuten later was het Wensley Amelo, die ploegen op gelijke hoogte bracht, 3-3. En iedereen dacht dat penalty’s de beslissing zouden brengen. Maar Xaviero Perk dacht er anders over en scoorde in de blessuretijd de winnende treffer voor Santos, 4-3.
Notch wist ook zijn wedstrijd tegen Bintang Baru te winnen met 5-2, nadat ze bij de rust nog achterstonden met 1-2. Notch zal in de derde ronde uitkomen tegen Inter Moengo Tapoe, terwijl Santos in de derde ronde vrij geloot is.

error: Kopiëren mag niet!