Tramos, Boxel en Houttuin spelen voor kampioenschap

Bij de Domburg Sportbond (DSB) moet er een driehoekstoernooi gespeeld worden om te bepalen wie de kampioen en semikampioen worden bij deze bond. Zondag werd de laatste finaleronde wedstrijd gespeeld tussen Boxel’71 en de sterrenploeg van Tramos. Na een 1-0 voorsprong voor Tramos, eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Orlando Kartodikromo scoorde in de 30ste minuut voor Tramos, terwijl Rakesh Lachman in de 80ste minuut de stand op gelijke hoogte bracht. Hierdoor eindigen beide ploegen met 10 punten. Maar doordat Houttuin zaterdagavond All Star 2010 versloeg, komen zij ook op 10 punten. Houttuin wist met 2-0 te winnen van All Star 2010.
De nummer 1 van het driehoekstoernooi is de kampioen, terwijl de nummer 2 semikampioen wordt. Hier gaat de doelsaldo ook mee tellen, als ploegen op gelijke punten eindigen. De data van de beslissingswedstrijden waren tot gistermiddag niet bekend. De bond vergaderde gisteravond hierover.

Eindstand Finaleronde DSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 Boxel’71

5

10

2 Houttuin

5

10

3 Tramos

5

10

4 All Star 2010

5

9

5 Redijk

5

  4
6 Vasco

5

0

 

 
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!