Officiële opening afdeling Nierdialyse RCR Zorghotel

Op woensdag is de officiële opening van het Nierdialyse Centrum in het RCR Zorghotel. Het Nierdialyse Centrum beschikt over 5 dialyseplaatsen en is voorzien van alle luxe en gemak. Ook aan entertainment is gedacht. Zo worden de dialysepatiënten tijdens hun behandeling beziggehouden door middel van verschillende spellen, een leuke film, gezellige muziek of een goed boek. Voor zowel lokale nierdialysepatiënten als voor dialyseafhankelijke zorgtoeristen is het Nierdialyse Centrum een uitkomst. Zorgtoeristen kunnen hun vakantie naar Suriname realiseren door in het RCR Zorghotel Paramaribo te verblijven en de juiste nierdialysebehandeling te krijgen. Tijdens de opening kunnen de gasten kennismaken met het Nierdialyse Centrum en het RCR Zorghotel. Er zal voorlichting geven worden door middel van presentaties en kunnen de bezoekers gratis een check-up krijgen.

error: Kopiëren mag niet!