Kemnaad wint sneldamtoernooi Roethof Open

Rinaldo Kemnaad is winnaar geworden van het sneldamtoernooi, dat georganiseerd werd op de dag van de prijsuitreiking van het Roethof Open. In tegenstelling tot het normale toernooi, waar er flinke geldbedragen te winnen waren, deed men het bij het sneldamtoernooi met trofeeën. Kemnaad werd kampioen, Johannes Alfaisi semi-kampioen en Gaetano Nahar demi-kampioen.
Voorafgaand aan het sneldamtoernooi was er ook een U-13-jeugdtoernooi. Er deden 14 spelers mee. Kampioen is geworden Arwin Bhagwandas, gevolgd door Jogesh Mahadew en Farish Chiragali. In de U-16-klasse waren er 14 dammers en hier is kampioen geworden Prewish Algoe. De semi-kampioen werd Kathleen Wielzen en demi-kampioen Jareo Leonar.
Bij de prijsuitreiking, waarbij kampioen Guno Burleson euro 1500 ontving, semi-kampioen Gaetano Nahar euro 1000 en demi-kampioen Rinaldo Kemnaad euro 500, waren er ook individuele prijzen. Zo mocht Harrypersad Laldjietsing met de Waldring-prijs, voor de mooiste combinatie, naar huis gaan. Derry Bohr kreeg voor de mooiste partij de Ramcharan-prijs en de jonge dammer Niaaz Salarbaks de Fleur-prijs voor de verrassing van het toernooi. Al deze individuele prijzen waren euro 250 waard.

error: Kopiëren mag niet!