Jahsenye Come Over

Je hebt hem reeds gehoord en reeds gezien op de radio en de televisie. Deze man belooft een groot Surinaams product te worden. Momenteel is hij bezig zich compleet en gereed te maken voor de hogere hoogte en zeker wel een artiest om u tegen te zeggen.  Zijn kennismaking was zeer aangenaam en zijn indruk was positief. Zo heb je mogen genieten door te luisteren naar zijn  eerste twee singles namelijk, How We Survive en So We A Do It. Zijn eerste verschenen
videosingle en wel van het nummer, So We A Do It viel in de smaak en smaakt zeker naar meer. Het wordt tijd om dit alles te ervaren. In de eerste twee items geschreven over Vernon Babel aka ‘Jahsenye’ kwamen we een stukje dichter bij de man achter de muziek. Eerder belichten wij zijn ervaringen onderweg naar succes en mochten wij leren hoe hard het is te timmeren aan de weg van muziek. Wat er wel gezegd mag worden, is dat deze artiest zijn debuut een stempel op een ticket naar succes is.Het begon allemaal bij How We Survive en het wil maar niet stoppen. Ik heb het overleeft en laten zien hoe ik het doe. Sterker nog is het de bedoeling groter te groeien en Suriname op een internationaal vlak middels muziek te vertegenwoordigen. Jahsenye zegt helemaal gereed te zijn derde single, Come Over, te lanceren en ja hoor deze single zoals wij het zouden zeggen, doet het.”I am not only a rastaman ready to bun babylon, but I am also a romantic man for the princes them, so you better know”, zegt Jahsenye. Naast de artiest valt er ook nog een bekende stem op deze track te bewonderen en wel de stem van Milaisa Breeveld, die voor het volle 100 % haar bijdrage wist te leveren aan het album van Jahsenye. Het album draagt de titel van Ghetto Child en wordt volgens plan in de maand mei uitgegeven middels een prachtig concert. Alle nummers op dit album zijn geschreven door de artiest zelf met uitzondering van de samenwerkingen, het muzikaal gedeelte ligt in handen van Cegan en ook wist Jurgen Rigters van Baseline studio  zijn stempel onder een van de producties te tekenen. Momenteel is de artiest elke dag bezig te oefenen en de laatste knoopjes door te hakken om een prachtig concert te leveren. Tijdens dit evenement zullen ook een paar grote namen in de Surinaamse muziek scene hun bijdrage leveren.De afgelopen weken is Jahsenye reeds bezig geweest met het promoten van zijn debuutalbum op verschillende media en was hij ook te zien met een optreden tijdens het programma Koken met Sterren. De tijd gaat hard en de oefeningen gaan even hard mee. In de maand moet het zover zijn en mag men samen met mij onder begeleiding van de Mega Vibes band komen genieten van Ghetto Child. Heel binnenkort mag men nog meer nieuws gaan verwachten omtrent het geheel, maar de organisatie wil alvast laten weten dat dit product eentje wordt dat je niet wil missen.

error: Kopiëren mag niet!