Professor Hubert Rampersad verzorgt keynote aan Harvard Business School

De droom van Hubert Rampersad twintig jaar geleden was: “op de prestigieuze  Harvard Business School en MIT Sloan doceren”. Harvard Universiteit te Boston is de nummer 1 universiteit van de wereld waar veel Nobelprijswinnaars en presidenten zoals John F. Kennedy, Franklin Delano Roosevelt, Theodore Roosevelt, George W. Bush en Barack Obama hebben gestudeerd. En MIT Sloan is de nummer 2 universiteit van de wereld, waar toppers als Nobelprijswinnaar Kofi Annan, de prime minister van Israël (Benjamin Netanyahu) en talrijke presidenten /CEO’s van de grootste Amerikaanse bedrijven hebben gestudeerd. In 2010 had Rampersad een gastcollege op MIT Sloan in Boston verzorgd en op 23 april zal hij een keynote aan de Harvard Business School  verzorgen. De topic van zijn keynote op Harvard omvat Authentic Personal Branding. Deze twee topuniversiteiten zijn onder de indruk van Rampersads innovatieve managementmethoden die hij in diverse boeken in vele talen heeft gepubliceerd. Ook United States Air Force, US Army, het Braziliaanse leger, Ford Motor Company en Nokia gebruiken zijn unieke managementmethoden. Hij is vorig jaar ook geïnterviewd door  de prestigieuze  Fortune Magazine en Business Week  in Amerika. Rampersad woont nu in Suriname om het land bij te staan in zijn duurzame ontwikkeling. Zo heeft hij onlangs ook trainingen voor het ministerie van Financiën verzorgd. Hij is onder meer decaan van  de Business School of the America’s te Paramaribo en wordt regelmatig uitgenodigd voor het houden van spreekbeurten op internationale conferenties als keynote speaker. Ook verzorgt hij regelmatig workshops en seminars in binnen- en buitenland. In zijn artikel “We moeten groot dromen” geeft hij in detail aan hoe een ieder op basis van een grote droom, grote hoogtes kan bereiken.

error: Kopiëren mag niet!