Soedeschand Jairam: ‘Ik ben nog steeds wachtende’

Soedeschand Jairam, de enige sollicitant voor de post van directeur op het Anne van Dijk Rijstonderzoekscentrum, wacht nu al langer dan een jaar op zijn aanstelling. ‘Ik ben nog steeds wachtende’, zegt Jairam. Hij vertelt dat hij op de openbare sollicitatieoproep reageerde. ‘Ik solliciteerde in februari vorig jaar en wacht nog steeds op antwoord.’ De directeurspost op het Adron is nog steeds vacant, nadat de vorige directeur, Lekhram Soerdjan, bedankte. Soerdjan is VHP-parlementariër.
Rachied Doekhie weet dat het slechts een kwestie van tijd is. Zo zoetjes aan worden de posten op cruciale posities ingevuld. ‘Jairam is een serieuze kandidaat. Er waren geen anderen. Het is even afwachten op het Adron- bestuur.’  Doekhie legt verder uit dat zijn werk al af is. ‘Het bestuur moet invulling geven. Het moet niet lang meer duren.’

error: Kopiëren mag niet!