Politie laat Kwatta Sportbond in de steek

De politie is na herhaaldelijk verzoek van de Kwatta Sportbond (KSB) nog steeds niet present bij haar competitiewedstrijden. Voorzitter Kenneth Themen zit met de handen in het haar. ‘Ik heb laatst nog weer een brief gericht aan de politie, met daarbij het programma van de te spelen wedstrijden in het Degostadion te Rensproject. Maar ik heb nog steeds geen agent gezien bij wedstrijden’, zegt Themen. ‘Als er calamiteiten voorkomen tijdens wedstrijden, zal dat dan op de rekening van de politie geplaatst worden. Ze moeten dan instaan voor de consequenties.’
De competitie bij de KSB wordt komend weekend voortgezet met een 4-tal wedstrijden. Om 10.00 uur Bintang Baru – Barcelona, 12.00 uur Jong Barcelona – Jai Hind, 14.00 uur Dego – Hot Boys en 16.00 uur Real Spartaan – Tammenga.

error: Kopiëren mag niet!