CLD bezorgt Yellow Birds eerste verlies

Waar Yellow Birds in haar eerste wedstrijd prachtig won van titelverdediger SCVU, kon ze dit niet herhalen tegen oud-rivaal CLD. In de herenhoofdklassencompetitie van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) verloren de gele vogels van de Caribbean Little Devils na een 35-38 ruststand met 72-61. De grote man bij CLD was Lorenzo Adasi met 16 punten. Hesdy Lens ondersteunde hem met 12 punten. Bij Yellow Birds hadden Romero Linger (14 punten) en Jetro Wirth (10 punten).
De Schakel had een moeilijke partij tegen de enthousiaste jongens van Ruckers. Bij rust stond De Schakel achter met 1 punt; 34-35. In de tweede helft speelde de ploeg beter en dankzij een grote bijdrage van Bruce Samuel won De Schakel de strijd met 81-71. Samuel pakte een season-high van 34 punten. Good old Vincent Bhola was goed voor 13 punten bij de groen-witte formatie. Aan de zijde van Ruckers pakte Henry Hoever 25 punten, Serginho Menckenberg scoorde ook 19 punten.

error: Kopiëren mag niet!