Caravan maakt Eendracht snel af

Bij de start van de finaleronde van de LSO-eersteklasse heeft topfavoriet Caravan de jongens van Eendracht heel snel afgemaakt. Reeds na 39 minuten spelen stond de score op 4-0. Uiteindelijk liep Caravan uit naar 5-0 in de tweede helft. Aan het eind van de wedstrijd scoorde Eendracht twee aansluitingstreffers, maar bij lange na niet genoeg om iets te halen uit de match. Beide ploegen begonnen agressief, maar het was Caravan, die de kansen kreeg en scoorde. Eendracht vocht daarentegen om zijn doelpuntenmachine Inaldo Pansa te bereiken, maar kon de bal niet bij hem afleveren.
Het eerste doelpunt kwam van Wendel Dors. Hij pegelde een teruggekopte bal in het lege doel. Een vrije trap van Soeddessing Jagdew bleef heel lang in de lucht hangen. Noch de Eendracht-verdediging noch doelman Withem Pina greep in. Orveo Abaisa verlengde de bal met zijn hoofd door naar Dors, die deed wat hij moest doen (1-0). De 2-0 kwam uit de voeten van Jermain MacDonald, die met een laag diagonaal schot vanop een grote afstand Pina verrastte. Een van de mooiste goals kwam van Joel Schoon. Hij nam een voorzet meteen op de schoenen met een acrobatische beweging (3-0). Bij de 4-0 ging doelman Pina weer in de fout. Een tam schot van Abaisa liet hij tussen zijn lichaam en benen langsglippen. In de tweede helft bracht Mac Donald met een misplaatst schot Caravan op 5-0.
De strijd was al gestreden en de laatste 15 minuten was aftellen naar het einde. Toch kon Eendracht in deze periode twee keer scoren.  Door deze overwinning heeft Caravan, met de 2 bonuspunten erbij, nu 5 punten. Ze zijn met een been in het Lidbondentoernooi. Volgend week donderdag speelt Caravan haar tweede wedstrijd en wel tegen FC ADO. De finaleronde van de LSO wordt zondag voortgezet met de wedstrijd tussen Vredenburgstar en FC ADO om 16.50 uur.
In de U-20-klasse speelden AS Highwaystar en Jong Jivan Jotie 3-3 gelijk. Jong Jivan Jotie stond bij rust voor met 2-1. De goals van deze ploeg kwamen van Nitesh Jagai, Soeradj Mahadien en Rajkumar Rewat. Voor Highwaystar scoorden Edward Santinio en Avinash Tiloe.

Stand  Eersteklasse Finaleronde

 

Team

G

P

V

T

S

1

Caravan

1

5

5

2

3

2

Vredenburgstar

0

1

0

0

0

3

F.C. ADO

0

0

0

0

0

4

Eendracht

1

0

2

5

-3

Het vervolgprogramma voor het weekend:
Zondag 15 april 2012
09.30   U-20 Puwanani – a.s.Highwaystar
11.20   T. Welgedacht C – Jai Hanuman
13.10   T.  Jivan Jotie – B.K.V.
15.00   E.  Cruzeiro – Jong Jivan Jotie
16.50   E/F Vredenburgstar – FC ADO

error: Kopiëren mag niet!