Copa Leiding succesvol afgesloten

Afgelopen week werden de bekerfinale en finale  gespeeld van de Copa Leiding. De finale ging tussen Real Mix en Real Victoria. De laatstgenoemde speelde een heel sterke wedstrijd en werd verdiend kampioen door met 3-0 te winnen na een 1-0-ruststand voor Real Victoria. Jonathan Kartodiwongso scoorde twee keer, terwijl Iwan Mohamed, die ook de topscoorder werd van dit toernooi met 18 doelpunten, de andere treffer voor zijn rekening nam.
De bekerfinale ging tussen Vybz en Real Mix. Het was Romero Slijngard, die Real Mix naar een 1-0-voorsprong bracht, en dit werd tevens de ruststand. Sergio Stijgers bracht ploegen in de tweede helft op gelijke hoogte. Maar niet lang daarna blunderde de doelman van Vybz en Real Mix nam hierdoor een 2-1-voorsprong. In blessuretijd was het Fernando Clydesdale, die Vybz weer naast Real Mix bracht, 2-2 en dit werd tevens de eindstand. Hierna moesten er penalty’s getrapt worden om te bepalen wie de winnaar zou zijn. Bij het nemen van penalty’s was de ploeg van Vybz beter dan Real Mix en wist hierdoor op een spectaculaire wijze beslag kunnen leggen op de Beker.

error: Kopiëren mag niet!