Brandschade Centrale Markt dichtbij SRD 60.000

De schade die de brand heeft aangericht, is nog niet in te schatten. De politie en brandweer zijn nog bezig met het onderzoek, luidt het antwoord van Armand Barron, coördinator van de Centrale Markt, als hem wordt gevraagd hoeveel schade er is geleden. Volgens de standhouders ligt de schade dichtbij de SRD 60.000. Meer dan zes stands zijn afgelopen maandag aan de achterzijde van de Centrale Markt afgebrand. In dit gedeelte van de markt waren onder andere warungs, een souvenirzaak, een kippenzaak en levensmiddelenzaken ondergebracht. De brand werd iets na zes uur ontdekt door voorbijgangers. Het vermoeden bestaat dat junkies verantwoordelijk zijn voor de brand. Politievoorlichter inspecteur Dropatie Ramkhelawan zegt dat het onderzoek door het Forensische Opsporingsdienst nog voortduurt. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

error: Kopiëren mag niet!