Veteranen Takdier Boys kampioen driehoekstoernooi Curaçao

Op uitnodiging van de Curaçaose veteranenploeg Suristars vertoefde de veteranenploeg van Takdier Boys afgelopen weekend op dit prachtig eiland. Onder leiding van delegatieleider Radjesh Ramtahalsingh pakten ze het kampioenschap van dit toernooi. Zo speelden ze tegen Real Willemstad. Dit team bestaat merendeels uit Europeanen en boden goed tegenstand. Toch won Takdier Boys met 6-4. De goals aan de Surinaamse zijde kwamen van Aroen Alibaks (2x), Zinhagel (3x) en Ramon Kempenaar. Zinhagel was met een hattrick de beste speler van deze wedstrijd. In de tweede ontmoeting speelde Takdier Boys tegen gastheer Suristars en won met 4-0. Radjin Bissesar (2x), Zinhagel en Aroen Alibkas scoorden de goals. Tot de beste speler werd uitgeroepen Anand Gopie. De trip was volgens de spelers heel leuk en de jongens hebben de naam van Suriname hooggehouden op Curaçao.

error: Kopiëren mag niet!